De Voordelen van Afkicken in een Kliniek in Portugal

Bij GGZ Interventie bieden we een unieke kans om af te kicken in onze kliniek in Portugal. Onze faciliteiten combineren effectieve verslavingszorg met luxe voorzieningen, waardoor het herstelproces zowel bevorderlijk als weldadig is. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van afkicken in Portugal en waarom dit een uitstekende keuze is voor jouw herstel.

Luxe Faciliteiten voor Optimaal Herstel

Onze kliniek in Portugal is ontworpen om een omgeving te creëren die zowel ontspannend als bevorderlijk is voor herstel. We bieden een scala aan luxe faciliteiten waaronder:

 • Zwembad: Ontspan en kom tot rust in ons prachtige zwembad.
 • Gym: Blijf fysiek actief en versterk je lichaam in onze volledig uitgeruste gym.
 • Wekelijkse massages: Geniet van wekelijkse massages die helpen bij het verlichten van stress en spanning.

Unieke Therapieën en Activiteiten

Naast de standaard verslavingszorg, bieden we in onze Portugese kliniek ook unieke therapievormen en ontspannende activiteiten die bijdragen aan een succesvolle behandeling:

 • Paardentherapie: Ervaar de therapeutische voordelen van werken met paarden.
 • Ontspannende activiteiten: Neem deel aan marktbezoeken, boottochten en strandwandelingen om je geest te verfrissen en te ontspannen.

Een Inspirerende Omgeving

Het afkicken in een kliniek in Portugal biedt een inspirerende omgeving die balans en genezing bevordert. De reis naar herstel begint al bij de reis zelf, weg van je problemen, verslaving en de invloed van je oude omgeving. De fysieke afstand zorgt ook voor een geestelijke afstand, wat helpt bij het creëren van een nieuwe start.

Mooier Klimaat en Wilde Natuur

Het milde klimaat van Portugal maakt het mogelijk om het hele jaar door buitenactiviteiten te ondernemen. Dit bevordert niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentale rust:

 • Buitenactiviteiten: Geniet van sport en spel in de buitenlucht, en ontdek de verbinding met de natuur.
 • Verbondenheid met de natuur: Keer terug naar de basis en weg van de drukte en hectiek van het dagelijkse leven in Nederland.

Nieuwe Ervaringen voor Zelfontwikkeling

Nieuwe ervaringen zijn cruciaal voor het herstelproces. In Portugal kun je genieten van nieuwe geuren, kleuren en smaken, wat helpt bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid:

 • Zelfontdekking: Leer niet meer afhankelijk te zijn van anderen of middelen zoals alcohol en drugs.
 • Inzicht in verslaving: Krijg inzicht in je verslaving en gedrag, en werk aan het ontwikkelen van gedragsalternatieven.

Rust en Stilte

Rust en stilte zijn essentieel voor het herstelproces. In Portugal vind je volop rustgevende omgevingen die bijdragen aan het herstel:

 • Heilzame omgeving: Ontwikkel weer liefde voor jezelf en ontdek gedragsalternatieven zonder de druk van buitenaf.

Conclusie

Afkicken in onze kliniek in Portugal biedt een unieke kans om te herstellen in een inspirerende, luxe omgeving. Met een combinatie van effectieve verslavingszorg, unieke therapieën, en ontspannende activiteiten, kun je werken aan je herstel op een manier die zowel weldadig als bevorderlijk is. Neem vandaag nog contact op met GGZ Interventie om te ontdekken hoe onze kliniek in Portugal jou kan helpen op de weg naar herstel.

Neem gerust contact met ons op over vragen over onze kliniek in Portugal en ondersteuning. Bij GGZ Interventie hanteren wij extreem korte wachttijden en bieden wij verzekerde zorg. Bel naar 020-231 00 00 en wij helpen jou direct!


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons