GGZ Interventie opent nieuwe behandellocatie in Leeuwarden

De ziekte van verslaving is nog altijd een groeiend probleem in Nederland. Dit probleem is landelijk en niet alleen in de randstad aanwezig. Clean Verslavingszorg en GGZ Interventie bundelen hun krachten onder de naam GGZ Interventie Noord Nederland. GGZ Interventie zal hierdoor haar behandelingen in een nog groter gebied kunnen aanbieden.

“Met onze locaties verzorgen wij het gehele hersteltraject van A tot Z. Al vanaf de intake, detox, behandeling in Nederland of Zuid-Afrika en een intensief nazorgtraject. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede verslavingszorg, ongeacht waar je woont of werkt. Door de samenwerking aan te gaan met Clean Verslavingszorg, kunnen wij ook mensen in Noord Nederland helpen te herstellen van de ziekte van verslaving. Met gegarandeerde anonimiteit, specialistische professionele verslavingszorg, veiligheid, warmte en geduld.”, aldus Michael ter Mijtelen.

Clean Verslavingszorg is opgericht door Kor van der Meer en Mark Lettinga. Beiden verslaafden in herstel. Zij weten als geen ander hoe een goede behandeling kan leiden tot een succesvol herstel.

Kor: “Wij zijn inmiddels clean (Kor 7 jaar en Mark 4 jaar), maar hebben een jarenlange strijd geleverd tegen de ziekte verslaving. Wij hebben een manier gevonden die ons echt heeft geholpen en ons leven weer terug heeft gegeven. Niet zonder slag of stoot, maar door keihard te werken met de juiste begeleiding.”

GGZ Interventie heeft behandellocaties in Amsterdam, Bilthoven en Zuid-Afrika. Woon je in Noord Nederland dan kun je vanaf 1 september ook in Leeuwarden terecht voor de intake, ambulante behandeling en nazorg. Als je beter gebaat bent bij een klinische behandeling kun je terecht bij de klinieken van GGZ Interventie in Nederland of Zuid Afrika.

Vanaf 1 september opent GGZ Interventie haar deuren aan de Willemskade 23 in Leeuwarden. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 020 – 231 00 00

GGZ Interventie
https://ggzinterventie.nl
[email protected]
020 – 231 00 00

Download hier het persbericht (PDF)


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons