Vacature: Manager Zorg

Ben jij een ervaren Manager Zorg die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Als je klaar bent voor deze volgende stap in je carrière, nodigen we je uit om direct te solliciteren of contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Manager Zorg

Werkweek: 24-36 uur per week (parttime / fulltime)
Standplaats: Amsterdam / Bilthoven

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Je werkt in deze functie samen met de teamleiders, regiebehandelaren en manager planning en organisatie. Met elkaar vormen jullie een nauw samenwerkend team en zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor de collega’s van jullie teams. Jullie zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de behandelinhoudelijke en bedrijfsmatige doelstellingen van het team en rapporteren aan het management team (MT)en het bestuur. Je hebt daarnaast ook regelmatig overleg met de regiebehandelaren en teamleiders.

Naast het behandelen van cliënten in je eigen caseload, ligt je focus op:

* de kwaliteit en inhoud van de cliëntenzorg binnen de teams waarvoor jij verantwoordelijk bent;

* de toekomstgerichte ontwikkeling van jouw teams ten aanzien van de regionale en landelijke ontwikkelingen binnen de GGZ;

* in samenspel met de teamleden vormgeven van jaar- en opleidingsplannen;

* het duidelijk neerzetten en onderhouden van een goed werk-, onderzoeks- en opleidingsklimaat waarbij jij een faciliterende rol hebt;

* het opzoeken van de samenwerking met stakeholders en het onderhouden van onze relaties, zowel binnen als buiten GGZ Interventie;

* innovaties mede vormgeven en implementeren;

* het gezamenlijk met de andere managers zorgdragen voor goede cliëntenzorg binnen de regio, naast de bovengenoemde teamverantwoordelijkheden.

Wie ben jij?

Je bent optimistisch, pakt graag aan en durft buiten de box te denken. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Je ondersteunt het team waar nodig, draagt zorg voor een prettig werkklimaat en brengt flexibiliteit en humor mee. Verder vragen we:

* Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist, psychotherapeut of GZ-psycholoog;

* Je hebt ervaring met cliëntenzorg in de specialistische GGZ;

* Je hebt een BIG- registratie.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week waarvan +- 18 uur management zorg taken. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (FWG65/70/75), aangevuld met een managementtoeslag van 5% over het salaris.

Vragen? Stuur een mail naar [email protected].

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons