Vacature: GZ-psycholoog

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

GZ-Psycholoog

Werkweek: fulltime / parttime
Standplaats:
Eindhoven
ZZPers ook welkom te reageren!

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De afdeling

GGZ Interventie Amsterdam is een polikliniek voor verslaving. Ons team bestaat uit ervaren basispsychologen, een psychiater, addiction counselor, verslavingsarts, verpleegkundig specialist, GZ-psychologen en casemanagers. Wij bieden naast de ambulante behandeling, ook intensieve ambulante behandeling in de vorm van 2 deeltijden. Wij hebben een psychodiagnostisch centrum voor de diagnostiek naar comorbide problematiek en bieden in voorkomende gevallen ook behandeling hiervoor. Dit kan zowel medicamenteus of door psychologische behandeling. Amsterdam heeft ook een groepsbehandeling voor seks-en liefde verslaving bij patiënten die ook verslaafd zijn aan middelen. Er is veel oog voor opleiden en ontwikkelen er is bijvoorbeeld ruimte voor werkbegeleiding en er is een opleidingsplaats voor een PIOG.

De functie

  • Ben jij de GZ-psycholoog die graag als regiebehandelaar werkt in een ervaren team met meerdere collega’s regiebehandelaren en behandelcollega’s
  • Als regiebehandelaar van 1 van de deeltijdbehandelingen het regiebehandelaarschap wil combineren met groepsbehandeling
  • Bij een organisatie wil werken die alle ruimte biedt voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.

Neem dan nu contact op om kennis te maken!

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd GZ-psycholoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is een eis.

Wij bieden

Uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is ingeschaald op basis van opleiding en vereiste ervaring.

Voor beantwoording van vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 231 00 00.

Parttime uren: 24-36 per week
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons