Vacature: GZ-psycholoog

Voor onze locatie in Amsterdam (Museumkwartier) zijn wij op zoek naar een:

GZ-Psycholoog

Werkweek: fulltime / parttime
Standplaats:
Amsterdam
ZZPers ook welkom te reageren!

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling. Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MI en systeemtherapie. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De afdeling

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MI en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken waar op medische indicatie de klinische en of ambulante behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De functie

Als GZ-psycholoog werk je in een multidisciplinair team. Je richt je met name op:

  • Regiebehandelaarschap binnen een multidisciplinaire context.
  • Intakes en het opstellen van behandelplannen ( op basis van bestaande programma’s ) voor clienten met uiteenlopende verslavingszorgproblematiek en comorbide problematiek.
  • Behandelen van cliënten in behandeltraject.
  • Coördineren en uitvoeren van behandelplannen; zowel in groeps- als individueel verband. Je werkt daarbij effectief samen met je collega’s.
  • Diverse activiteiten die bijdragen aan verdere professionalisering en groei van de afdelingen. Bijvoorbeeld verbeteren en/of uitbouwen van behandelprogramma’s.

Het spreekt voor zich dat je binnen een multidisciplinair team in een groeifase meewerkt aan de dingen van alledag die nodig zijn om onze cliënten optimaal te kunnen behandelen.

Je ontvangt vakinhoudelijke aanwijzingen van de teamleider van de locatie waarbinnen je werkzaam bent. Daarnaast ontvang je steun en coaching van collega regiebehandelaren en vanuit het management team.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd GZ-psycholoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is een eis.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve en service gerichte houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een zichtbaar en positief voorbeeld voor collega’s.

Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op succesvolle behandeling van verslavingsproblematiek.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.

Uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is op basis van opleiding en vereiste ervaring ingedeeld in functieschaal 65 van de CAO-GGZ.

Voor beantwoording van vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 231 00 00.
Parttime uren: 16-36 per week
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons