Vacature: GZ-psycholoog

Voor onze locatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

GZ-Psycholoog i.c.m. teamleiderschap

Werkweek: fulltime / parttime
Standplaats:
Leeuwarden
ZZPers ook welkom te reageren!

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De afdeling

GGZ Interventie is een polikliniek voor verslaving. Ons team bestaat uit ervaren basispsychologen, een psychiater, addiction counselor, (GZ-psychologen) en casemanagers. Wij bieden op deze locaties ambulante behandelingen en eventueel korte motiverende trajecten. Daarnaast is er veel oog voor opleiden en ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld ruimte voor werkbegeleiding en er is een opleidingsplaats voor een PIOG.

De functie

  • Ben jij de GZ-psycholoog die graag als regiebehandelaar werkt in een ervaren team met meerdere collega’s regiebehandelaren en behandelcollega’s.
  • Als regiebehandelaar opzetten van de deeltijdbehandeling in Leeuwarden en het regiebehandelaarschap wil combineren met groepsbehandeling.
  • Bij een organisatie wil werken die alle ruimte biedt voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.
  • Affiniteit hebt met teamleiderschap en een goed aanspreekpunt bent voor zowel medewerkers als het managementteam.

Neem dan nu contact op om kennis te maken!

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd GZ-psycholoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is wenselijk.

Wij bieden

Uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is ingeschaald in FWG 70 en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Voor beantwoording van vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 231 00 00 of mailen naar [email protected]

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons