Vacature: Teamcoördinator Casemanagement

Als verslavingszorg jouw passie is en je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan hebben we goed nieuws voor jou! We zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde Teamcoördinator Casemanagement als aanspreekpunt voor onze casemanagers van alle locaties.

Casemanager

Werkweek: 32-36 uur per week
Standplaatsen:
Amsterdam

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma aan, gericht op de behandeling van verslavingen aan alcohol, diverse drugssoorten, medicatie (bij misbruik) en gokken. Hierdoor zijn wij in staat om elke patiënt een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de patiënt centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze patiënten. Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een (meewerkend) teamcoördinator voor ons casemanagement. De standplaats is Amsterdam maar als teamcoördinator ben jij het aanspreekpunt voor onze casemanagers van alle locaties (Amsterdam, Breda, Eindhoven en Leeuwarden) die je ook periodiek zult bezoeken. Het casemanagementteam bestaat momenteel uit 11 casemanagers.

Wat ga je doen?

Als meewerkend teamcoördinator ben je verantwoordelijk voor een soepel en correct verloop van de dagelijkse werkzaamheden binnen het team van casemanagers. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team en bent een voorbeeld voor jouw collega’s. Je vormt de schakel tussen het managementteam, de behandelaren en de casemanagers. Je bewaakt de kwaliteit van de werkprocessen en implementeert het gewenste beleid en procedures binnen het casemanagementteam. Daarnaast ben je in staat een positieve werkomgeving te creëren waarin teamleden van het casemanagement worden aangemoedigd taakvolwassen te opereren door hun vaardigheden te ontwikkelen en daarmee bij de dragen aan de doelstellingen van de organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening. Efficiënt plannen en overzicht houden op de agenda’s van de behandelaren is één van jouw hoofdtaken.

De taken van een casemanager bestaan met name uit:

  • Telefonische triage afnemen met potentiële patiënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Het voeren van intakegesprekken met patiënten, verslaglegging van de intakegesprekken schrijven en overdracht geven aan de regiebehandelaren voor de vervolgintake om tot een correct behandeladvies te komen.Afname van diverse vragenlijsten/metingen en (afhankelijk van locatie) ondersteuning bij groepstherapie.
  • Het (administratief) beheren en monitoren van de toegewezen case-load, zodat sprake is van een vlotte voortgang van het behandelplan.
  • Het plannen van opnames.
  • Contact onderhouden met contactpersonen van de toegewezen case-load.
  • Het invoeren en administratief verwerken van de patiëntgegevens in ons EPD Medicore.

De extra taken als coordinator zijn als volgt:

  • Het monitoren van de agenda’s organisatiebreed en actief het casemanagement team aansturen op verbetering.
  • Het monitoren en updaten van de planning van de kliniekbezetting.
  • Verantwoordelijk voor het indienen van machtigingen bij de zorgverzekeraars.

Wie zoeken wij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van Maatschappelijk werk, Pedagogiek, SPH of Social Work. De afstudeerrichting GZ-agoog is een pré. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de zorg en 2 jaar ervaring binnen een coördinerende rol. Bij voorkeur heb je affiniteit met verslavingszorg.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goede organisatorische vaardigheden hebt, probleemoplossend kunt denken en motiverend sturing kunt geven. Verder ben je flexibel, proactief, stressbestendig,word je enthousiast van plannen.

Je neemt als teamcoördinator deel aan verschillende overleggen. Je legt verantwoording af aan de manager planning en organisatie en je geeft sturing aan alle casemanagers

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke werkplek bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.

Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven. Deze functie is ingedeeld in FWG 54/55 van de CAO GGZ afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons