Vacature: Verslavingsarts

Wij zoeken voor onze ambulante locatie in Leeuwarden een verslavingsarts die ons team komt versterken!

Ben jij de nieuwe verslavingsarts die ervaring op wil doen in de verslavingszorg waarbij respect voor patïenten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan die stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!

Verslavingsarts

Werkweek: Parttime
Locaties:
Leeuwarden
Ook ZZPers zijn welkom!

GGZ Interventie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Portugal waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden. 

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Onze vestigingen Leeuwarden en Breda heeft een ambulante setting.
Je bent verantwoordelijk voor de medische screening, – diagnostiek en medische begeleiding bij de opname van de patïent met verslavings- en psychiatrische problematiek. Daarnaast onderzoek en beoordeel je de somatische en psychische gevolgen van middelengebruik, middelenafhankelijkheid en verslavingsgedrag.Je vervult een cruciale rol in het zorgtraject van de patïent en je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook psychiaters, (GZ)psychologen, Verpleegkundig Specialisten, casemanagers e.a. aan deelnemen.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste BIG geregistreerde arts met affiniteit voor de problematiek van patïenten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten
  • Je werkt graag samen in een multidisciplinair team. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je neemt (beperkt) deel aan bereikbaarheidsdiensten.

Als ZZP’er ben je ook welkom bij ons.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 8 tot 18 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 74/75 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons