Vacature: Psychiater in Amsterdam & Bilthoven

Ben jij onze nieuwe psychiater die ervaring op wil doen in de verslavingszorg waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan die stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!

Psychiater

Werkweek: 8-16 uur per week
Standplaats: Amsterdam / Bilthoven

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

  • Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavings- en psychiatrische problematiek.
  • Je bent hoofdbehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt.
  • Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.
  • Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ)partners.
  • Samen met het team van de medische dienst bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste BIG geregistreerde psychiater met affiniteit voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie.

Als ZZP’er ben je ook bij ons welkom.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 8 tot 16uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ. Je komt te werken op onze ambulante locatie in hartje Amsterdam.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt naast uitgebreide ambulante behandeling, deeltijd en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land ook een klinische behandeling in Bilthoven en Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie.

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie of solliciteren kun je contact opnemen met Rochelle Hennis (HR), bereikbaar op 020-2310000.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons