Vacature: Psychiater in Amsterdam

Ben jij een toegewijde psychiater die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en heb jij ervaring in de verslavingszorg? Als je klaar bent voor deze volgende stap in je carrière, nodigen we je uit om direct te solliciteren of contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Psychiater

Werkweek: 16-24 uur per week
Standplaats: Amsterdam

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

  • Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van patïenten met verslavings- en psychiatrische problematiek.
  • Je bent regiebehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de patïent.
  • Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.
  • Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ)partners. Samen met het team van de medische dienst bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste BIG geregistreerde psychiater met affiniteit voor de problematiek van patïenten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 uur per week, fulltime is ook mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Portugal waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons