Vacature: Psychiater

Ben jij onze nieuwe psychiater die vakbekwaam en enthousiast is; waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!

Psychiater (5x)

Werkweek: 16-36 uur per week
Standplaats: Amsterdam, Almere, Breda, Eindhoven en Leeuwarden

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

  • Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavings- en psychiatrische problematiek.
  • Je bent hoofdbehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt.
  • Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.
  • Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ)partners.
  • Samen met het team van de medische dienst bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.
  • Je bent proactief en anticipeert op de behoeftes van patiënten en onze organisatie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste BIG geregistreerde psychiater met affiniteit voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 tot 36 uur per week.
De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn CAO GGZ conform.
Daarnaast is er een arbeidsmarkttoeslag van toepassing.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons