Vacature: Regiebehandelaar

Voor onze locatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

Regiebehandelaar

Werkweek: 16 – 24 uur per week
Standplaatsen:
Leeuwarden

ZZPers ook welkom te reageren!

Ben jij onze nieuwe psychiater/ GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist die ervaring op wil doen in de verslavingszorg waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan die stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

  • Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavings- en psychiatrische problematiek.
  • Je bent hoofdbehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt.
  • Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings) artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.
  • Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ)partners.
  • Samen met het team van de medische dienst bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste BIG geregistreerde psychiater/ GZ psycholoog of verpleegkundig specialist met affiniteit voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie.

Als ZZP’er ben je ook bij ons welkom.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 tot 24 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ. Je komt te werken op onze locatie in Leeuwarden, echter is het ook mogelijk om deels via e-health met de patiënten in contact te zijn.

Contractduur 12 maanden.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons