GGZ Interventie is weer te zien in het programma “Verslaafd” op Videoland!

Voor een nieuw seizoen “Verslaafd!” op Videoland stapt Ewout Genemans samen met onze collega Maarten Dammers in de levens van verslaafden én hun familieleden.

Lees verder

Vacature: GZ-psycholoog Breda & Eindhoven

Voor onze locaties Breda & Eindhoven zijn wij op zoek naar een: GZ-Psycholoog i.c.m. teamleiderschap Werkweek: fulltime / parttimeStandplaats: Eindhoven / BredaZZPers ook welkom te reageren! GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving. De organisatie GGZ […]

Lees verder

Vacature: Manager Zorg

Ben jij een ervaren Manager Zorg die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Als je klaar bent voor deze volgende stap in je carrière, nodigen we je uit om direct te solliciteren of contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken! Manager Zorg Werkweek: 24-36 uur […]

Lees verder

Drankzucht

“Als ik bij mensen thuis kom, check ik automatisch het drankenkabinet. Deels uit sluimerende obsessie; deels als lakmoesproef.” Lees hoe de eerste stappen uit een verslavingskliniek zijn.

Lees verder

The Blues 

“Nu de storm is gaan liggen, blijkt dat ik het leven nuchter soms lastig vind.” Lees hoe de eerste stappen uit een verslavingskliniek zijn.

Lees verder

De Werkelijke Impact van Cocaïne

In dit artikel onthullen we de verborgen effecten van cocaïnegebruik op het lichaam en de geest. Van de onmiddellijke high tot de langetermijngevolgen, krijg inzicht in hoe deze krachtige drug invloed heeft op de gezondheid en het welzijn.

Lees verder

Voorwaarts! (thuis deel II) 

“Hoewel mijn moeder zegt dat ik ‘nuchter eigenlijk een prima huisgenoot’ ben, zorgt deze constructie bij mij voor veel schaamte. Je bent tweeëndertig man.” Lees hoe de eerste stappen uit een verslavingskliniek zijn.

Lees verder

Waanzin (thuis deel I) 

“De stank van waanzin en afval kwam ons tegemoet, een getuigenis van zelfdestructie en verwaarlozing.” Lees hoe de eerste stappen uit een verslavingskliniek zijn.

Lees verder
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons