Ervaringsverhaal van Karin

Hoi, ik ben Karin en ik heb 22 jaar van mijn leven elke dag drugs gebruikt. Ik was een slaaf van de drugs. Nu ben ik bevrijd en wil jou graag vertellen hoe het zover gekomen is dat ik verslaafd ben geraakt en hoe ik ermee gestopt ben.

Lees verder

Vacature: Psycholoog

Kom werken in het centrum van Eindhoven! Op een fantastische locatie behandel jij de ziekte van verslaving. Uitstekende koffie, een hecht team en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij zijn per direct op zoek naar een psycholoog. Voor onze ambulante locaties in Amsterdam, Eindhoven en Leeuwarden zijn we op zoek naar 3 Psychologen.Alle locaties zijn goed bereikbaar per […]

Lees verder

Ervaringsverhaal van Sergio

Ik ben Sergio en 40 jaar oud. Verslaafd en nu al meer dan 1 jaar clean. Lees het zeer openhartige verhaal van Sergio over zijn verslaving en reis naar herstel.

Lees verder

Vacature: Teamleider Behandelaar

Voor onze behandellocatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar: Teamleider Behandelaar Werktijden: 32 – 36 uur per week Standplaats: Eindhoven Ben jij een ervaren behandelaar met enthousiasme én een therapeutische dosis humor? Vind je het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar en teamleider te bekleden binnen de verslavingszorg met een betrokken en bedreven […]

Lees verder

Verslaafd aan lachgas? Ja, het kan!

Lachgas geeft een roes. Je voelt je zorgenvrij, lacherig, high. Prikkels aan de zintuigen kunnen in elkaar overlopen. Het wordt veel gebruikt op feestjes. Maar is het ook verslavend?

Lees verder

Het gebruik van cocaïne herkennen

Heb je het vermoeden dat iemand in jouw directe omgeving cocaïne gebruikt? Maar als je het hem of haar vraagt, ontkent hij/zij? Ontkenning, liegen en manipuleren hoort bij de ziekte van verslaving. Men denkt snel “het valt wel mee” of “ik kan stoppen wanneer ik wil”.

Lees verder

Vacature: Verpleegkundige Stagiar HBO-V

Ben jij een 3e of 4e jaars HBO student die een stageplek zoekt en ervaring op wil doen in de GGZ verslavingszorg waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer dit uitdagend lijkt; neem dan direct contact met ons op! Voor onze verslavingszorgkliniek in Bilthoven zijn wij op zoek naar: Verpleegkundige Stagiar HBO-V […]

Lees verder

Dranquilo

Het is voor het eerst sinds de jaren ’90 dat de overheid een campagne start om bewuster om te gaan met alcohol. De Dranquilo-campagne laat zien dat geen of minder alcohol drinken heel normaal is en dat je niet buiten de groep valt als je niet meedrinkt. Dranquilo doen, is gezond! De term dranquilo komt van het Spaanse woord ‘tranquilo’, wat ‘kalm aan’ betekent. Als je – korter of langer – geen alcohol drinkt, kun je dat aangeven door te zeggen: “Ik ben dranquilo.” of “Vanavond doe ik lekker dranquilo”.

Lees verder
© 2021 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons