De maatregelen die wij treffen omtrent het coronavirus (COVID-19).

GGZ Interventie is gewoon open: alle lopende behandelingen gaan door en nieuwe behandelingen worden gestart. Wel is er een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat we het coronavirus verspreiden.

Intakegesprekken

Alle intakegesprekken gaan door, zoveel mogelijk digitaal. GGZ Interventie is open. Wel houden we ons aan de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat we je, als je geen digitale intake hebt, vragen je afspraak te verplaatsen bij klachten zoals verkoudheid, kortademigheid, hoesten en koorts. We maken dan graag een nieuwe afspraak voor je.

Klinische opname en detox

De geplande opnames in de kliniek gaan gewoon door, ook worden nieuwe opnames ingepland. Wel wordt er voorafgaand aan de opname door GGZ Interventie contact met je opgenomen om een aantal vragen met betrekking tot jouw gezondheid door te nemen – voor jouw eigen gezondheid en die van de andere cliënten. De meesten kunnen zoals gebruikelijk starten met de behandeling. In de kliniek te Bilthoven zijn maatregelen getroffen om zo min mogelijk contact te laten plaatsvinden met buitenstaanders, we hebben het programma op een aantal punten aangepast.

Deeltijd, ambulante en after care behandeling

Alle afspraken gaan door, zowel de groepen als individueel. Individuele gesprekken blijven op dezelfde tijd en data staan maar worden telefonisch (of online) gedaan.

Momenteel evalueert GGZ Interventie of groepstherapie in aangepaste vorm (qua aantal deelnemers en groepsduur) op sommige locaties weer kan plaatsvinden. Dit geldt voor alle vormen van groepstherapie (namelijk ambulant, nazorg en deeltijdbehandeling). Je zal een uitnodiging ontvangen voor de herstart van groepstherapie zodra we dit veilig en verantwoord kunnen bieden en indien dit voor jou van toepassing is.

Op alle locaties van GGZ Interventie geldt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

LET OP: dit is een momentopname, de maatregelen kunnen dagelijks wijzigen. Voor vragen kun je tijdens kantoortijden bellen met 020 – 231 00 00

COVID-19 protocol GGZ Interventie
Download onze maatregeling betreffende hygiëne en het tegengaan van verspreiding van het coronavirus.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons