Vacature: Psychotherapeut

Voor onze locaties in Amsterdam en Leeuwarden zijn wij op zoek naar twee:

Psychotherapeut (2x)

Werkweek: 24 – 36 uur per week
Standplaats:
Amsterdam en Leeuwarden

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling. Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MI en systeemtherapie. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De functie

Als Psychotherapeut draag je, samen met de andere hoofdbehandelaars, de eindverantwoordelijkheid voor de behandeling van GGZ Interventie en rapporteer je aan de Directie.

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en professionaliseren van de (klinische) behandeling.
  • Je stuurt de counselors/behandelaren aan en support ze in de ontwikkeling van hun professie.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de prestaties van de collega counselors op de werkvloer en neemt initiatieven ter verhoging van de efficiency.
  • Je draagt zorg voor de super- en intervisie van het team.
  • Je bent verantwoordelijk voor het integreren van de inbreng van de verschillende behandeldisciplines tot samenhangende diagnostiek, behandelplan en behandelingen door: – Het inventariseren van de visies van de verschillende disciplines – Het integreren van de inbreng van de disciplines tot één geheel

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd Psychotherapeut.

Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Kennis en ervaring in dit kader hebben een duidelijke voorkeur.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Inschaling is conform CAO GGZ FWG 70/75.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2021 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons