Vacature: Regiebehandelaar Breda & Eindhoven

Voor onze locaties Breda & Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Regiebehandelaar i.c.m. teamleiderschap

Werkweek: fulltime / parttime
Standplaats:
Eindhoven / Breda

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De afdeling

Zowel GGZ Interventie Breda als onze vestiging in Eindhoven zijn locaties met een ambulante setting voor verslaving. Ons team bestaat uit ervaren basispsychologen, GGZ Agogen en casemanagers. Op dit moment werkt er op locatie Eindhoven een GZ-psycholoog een psychiater die op afstand patiëntencontact heeft. In Breda werkt er een Verpleegkundig Specialist. Wij hebben een psychodiagnostisch centrum in Amsterdam voor de diagnostiek naar comorbide problematiek en bieden in voorkomende gevallen ook behandeling hiervoor. Dit kan zowel medicamenteus of door psychologische behandeling.

Bij deze functie vragen we de nieuwe regiebehandelaar teamleider te zijn van beide locaties, de vaste standplaats zal Breda worden. Het is de bedoeling dat de regiebehandelaar 1 keer per week in Eindhoven werkt voor het behoud van contact met collega’s i.v.m. teamleider functie.

De functie

  • Ben jij de Regiebehandelaar die graag werkt in een ervaren team met meerdere collega’s, regiebehandelaren en behandelcollega’s;
  • Als regiebehandelaar de intakes wil combineren met groepsbehandeling;
  • Bij een organisatie wil werken die alle ruimte biedt voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens;
  • Affiniteit hebt met teamleiderschap en een goed aanspreekpunt bent voor zowel medewerkers als het managementteam.

Neem dan nu contact op om kennis te maken!

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd Verslavingsarts, Verpleegkundig Specialist of Psychiater. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is een eis.

Wij bieden

Uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is ingeschaald op basis van opleiding en vereiste ervaring.

Voor beantwoording van vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 231 00 00 of mailen naar [email protected]

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons