Vacature: Social worker in Bilthoven

Voor onze kliniek in Bilthoven zijn wij op zoek naar een:

Social worker

Werkweek: 32-36 uur per week
Standplaats:
Bilthoven

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De functie

Voor onze kliniek zijn wij opzoek naar een flexibele maatschappelijk werkende. Als maatschappelijk werkende werk je samen met een psychiater, verslavingsarts, psychologen, counselors en verpleegkundigen om onze patiënten de beste zorg te bieden. Je krijgt te maken met patiënten die vrijwillig in behandeling zijn maar die wel aan de start staan van een grote verandering in hun leven. Je bent betrokken bij de behandeling, begeleiding en mutidisciplinaire overleggen en draagt zorg voor de juiste registratie in ons EPD Medicore.

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit:

  • Het ondersteunen van de behandeling die zowel individueel als in groepsvorm plaatsvindt;
  • Aanvraag van safehouse;
  • Afnemen van vragenlijsten;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Ondersteunen van het behandelteam.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde HBO opleiding in de richting van MWD of SPH.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Je hebt op een natuurlijke manier contact met de clienten en weet ze de begeleiding te geven die zij nodig hebben.

Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om ook in de avonduren en in het weekend ingezet te worden. Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Salaris en overige voorwaarden zijn conform CAO GGZ, FWG 49/50. Inschaling is op basis van leeftijd, ervaring en opleiding.

De ideale kandidaat kan per direct kan starten!

We ontvangen graag een korte motivatiebrief en jouw cv t.a.v. Rochelle Hennis (HR). Voor beantwoording van vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 231 00 00 of mailen naar [email protected]

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons